I LOVE......... FRINGES!

GHD CURVE

IMG_0207 IMG_0212

O-M-G! Nu har jeg ventet og ventet og endelig har jeg fået det hjem. Mit splinternye Ghd Curve krøllejern er nu i hus og det er allerede fra første øjekast en fryd for øjet og for mit diskrete luksus-hjerte. For fanden, hvor er det bare flot. Med i pakken fulgte der en “roll bag” hvorpå man kan ligge jernet imens det varmer op og som kan rulles sammen om det igen når man er færdig. Mega smart til sådan én som mig, som altid er bange for at brænde noget af med sådan nogle ting… Haha, lidt forsigtig er man vel altid 😉

Jeg har testet sagen og det er for skønt at have så godt et krøllejern, så man kan have lækkert hår på ingen tid! 

Hvis der er interesse for en demonstration af hvordan jeg bruger krøllejernet, så sig endelig til 🙂

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE......... FRINGES!