GHD CURVE

CHOCOLATE-PEANUT-COCONUT-COOKIES

DSC_0270

Jeg lavede disse læææækre “raw” cookies forleden dag. Opskriften fandt jeg på Cathrine Yogas blog! Hun er en skøn helse-chick, og hun finder på mange lækre opskrifter. Find opskriften på cookies’ne her! Det eneste jeg gjorde lidt anderledes, for at gøre dem mere “mig” – det var at tilføje dobbel op på kakao, men kun tilføje halvdelen af kokossukkeret. Jeg er en chocolate-kind-of-girl, og ikke helt vildt til det søde! Så tænkte det var passende. Go bake!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD CURVE