HAY + KÄHLER

NEW IN: kogebøger x glutenfri

redi2 redi3

Se! Disse er jo vildt relevante for. Jeg har de sødeste veninder, der køber ting til mig, de ved jeg mangler, uden at jeg selv ved det. For 2-3 uger siden fandt jeg ud af, at jeg er både gluten- + laktoseintolerant. Disse bøger indeholder mega mange gode opskrifter til glutenfri mad og -bagværk. Det laktosefri kan jeg så selv tænke ind i opskrifterne. Det giver en hel andet form for inspiration og motivation at sidde og læse i de bøger! Der er også massere blog osv. med noget af det samme – men bøger er sgu fede. Er mega glad for dem, og glæder mig til at komme igang. Tænker at jeg vil “anmelde” nogle af opskrifterne en gang i mellem.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY + KÄHLER