OOTD - NEW IN: brunch time

LEGALLY BLONDE: the musical

DSC_3787

IMG_2420.PNG

Mine damer – og måske også herrer! Jeg skal tippe jer om noget. Der er nok mange af jer, der kender den gode (og efterhånden lidt gamle) film BLONDINENS HÆVN (på engelsk: Legally Blonde). Hvis I lige som jeg, så den film en hel del gange, da I var yngre, vil I blive begejstrede over dette, jeg nu vil fortælle.. I kan nu komme ind og se den som musical! Personligt har jeg rimelig optur over det, og forestiller mig, at den fortælling kun kan blive endnu bedre af at blive set som en musical, fremført af talentfulde mennesker.

Apropros de førnævnte talentfulde mennesker… De mennesker der fremviser denne musical, er en del af Teatret GORGERNE – I kan finde deres hjemmeside her og deres facebookside her. Teatret har eksisteret siden 1997, og er fyldt med dygtige, frivillige, amatør skuespillere med stor passion for musicals.

Jeg har fået lov til at interviewe Regina Sloth, som spiller Elle Woods, der er hovedrollen i musicallen – hun fortæller lidt om stykket:

– Hvordan fik du hovedrollen i dette stykke?:

I April måned blev jeg gjort opmærksom på en forestående audition på opsætningen af Legally Blonde the Musical.. Som teenager så jeg filmen “Blondinens Hævn” mindst 100 gange, og derfor synes jeg, det var helt oplagt at aflægge en prøve på hovedrollen Elle Woods! Det viste sig at være rigtigt satset – for allerede dagen efter første prøve, blev jeg indkaldt til anden prøve som Elle. Audition bød på tre sange, der skulle øves og indlæres på blot 2 dage, samt et par scener fra stykket. Vi var tre piger til prøve på rollen, og jeg vidste, at de to andre var vildt dygtige.. så jeg må indrømme, at jeg var noget spændt på udfaldet. Heldigvis kunne jeg ånde lettet op, da jeg et par dage senere, fik et opkald fra produktionslederen Niklas, om at jeg havde fået rollen.

– Hvad er dine tanker om din karakter?:

Jeg ser helt sikker Elle ,som et meget oprigtigt ,men også lidt naivt ungt menneske. Hun har gå på mod, og er ikke bange for følgerne af hendes handlinger, da hun oftest handler med hjertet. Hendes instinkter er skarpe, og i sidste ende er det’ det, der er kilden til hendes succes!

– Hvad handler stykket om i dine øjne? Har det et budskab?:

Stykket handler om en ung pige, der forsøger at genvinde hendes store kærlighed tilbage, efter han har dumpet hende. Hun starter derfor på Harvard for at studere jura og dermed skabe sig et nyt og klogere image, dog uden helt at tænke det igennem. Trods stort besvær og modgang på studiet, kommer det bag på hende, da hun pludselig får smag for faget, og får nye og bedre bekendskaber. Budskabet er: man skal ikke skue hunden på hårene (med andre ord ikke dømme efter det ydre)

– Er det er stykke alle mennesker kan tage ind og så? ( voksne, børn, kvinder, mænd):

Jeg synes ALLE skal komme og se det, man er garanteret at gå derfra, med trænede lattermusklerne! Men det egner sig især til piger og kvinder i alle aldre!

– Hvorfor mener du folk bør gå ind og se jeres stykke?:

For at lade sig underholde på fuld skrue, og for at opleve nogle af danmarks aller bedste amatør musical performere! Vi er en stor trop af engagerede og dygtige sangere, dansere og skuespillere, som har brugt hele livet på at lave musicals! Og så støtter man samtidigt op om foreningen og fremtidige produktioner!

Legally Blonde vil blive fremført i GALAKSEN i Værløse i tidsperioden d. 7.-11. oktober. Jeg skal selv ind og se musicallen, og som den teater-elsker jeg er, glæder jeg mig rimelig meget! En lille bonus-info er, at de har en vaske-ægte-levende hund med i stykket! Det er da for blæret!

Her kan I se en lille video, som forsmag på, hvad denne musical vil bringe af godt humør ind i dit liv, når/hvis du tager ind og ser den.

Så tag din mor, kæreste, veninde eller dine søskene under armen – og hiv dem med ind og se Legally Blonde the Musical, jeg er sikker på, at I ikke vil fortryde det!

KØB DIN BILLET HER!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - NEW IN: brunch time