OOTD: bare feet

things I like on everybody else

WHAT DOESN'T FIR ME

Der er mange items, jeg har forelsket mig i gennem tiden, men aldrig har elsket på mig selv. Jeg så det på andre, og tænkte “wow, det ser fedt ud!” Men når jeg så selv prøver, er det slet ikke det samme. Når disse situationer opstår, tror jeg bare man må acceptere det. Der er alt for mange der klæder sig i noget, der ikke gavner deres krop. Og nu skal jeg ikke lyde hellig, for det sker da sikkert også for mig! Men jeg mener, at det er langt vigtigere at klæde sig efter sin krop end at klæde sig efter moden.
Jeg droppet uttalige modetendenser, jeg var vild med, forbi de simpelthen ikke komplimenterede min krop. Og så må man bare “embrase what you got” istedet – lol… Sorry for det corny udtryk.
Men disse forskellige ting i min collage, er alle ting, jeg synes, kan se vildt cool ud, men dog mener, ikke rigtig passer til mig.
Kan I alle have en fantastisk dag!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: bare feet