IT'S MY......

OPINION/WARNING

IMG_1713.JPG

Denne her læbepomade købte jeg til mig selv for et par uger siden. Den hedder BABYLIPS og er fra Maybelline. Jeg havde set den diverse i reklamer, og jeg synes den så lækker ud! Jeg var fan af, at den både fugtede og også ville tilføre en lille smule farve. Inden jeg rigtig var gået igang med at bruge den – fortalte jeg Maria, at jeg havde købt den. Hun sagde så, at den havde hun også selv købt for et stykke tid siden, men hun var stoppet med at bruge den, da hun synes den faktisk virkede modsat – og udtørrede hendes læber! Jeg tænkte dog, at jeg bare ville fortsætte med at bruge den, og så se hvordan den virkede på mig!
Jeg stoppede så med at bruge den for et par dage siden, da mine læber begyndte at svie, fordi de var tørre (det sker virkelig sjældent for mig!) – og det var da noget af et tilfælde, at præcis det samme skete for mig! På kun 5 dage udtørrede den mine læber. 

Vil dog ikke stå og sige at denne læbepomade er dårlig for alle, men det kan den være. Jeg får ikke nemt tørre læber – men jeg fik det af denne.
Hvis nogle af jer også ejer sådan en læbepomade, kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad jeres oplevelse af den er?

Cecilie

4

 • Jeg har været glad for min, den har ikke udtørret mine læber, men bruger også en fra Nuxe om aftenen ved ikke om det gør en forskel 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Okay 🙂 det var da heldigt! Ja, kan selvfølgelig være, at den fra Nuxe hjælper på det.
   Det ret ærgerligt, da jeg ellers synes, at den være ret lækker blød og sådan 🙁
   Tak for svar!
   Knus Cecilie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille P

  Jeg købte den gule for noget tid siden, og mine læber blev også hurtigt hammer tørre. Jeg bruger den dog stadig og til tider er den okay, men den lever slet ikke op til min forventninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Okay 🙂 Har også hørt det fra andre nu – så der må jo være noget sandhed i det.
   Men den lever desværre heller ikke op til mine forventninger 🙁 Det er ret øv, da jeg nemlig synes, den var dejlig blød og gav en fin farve.
   Tak for svar!
   Knus Cecilie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S MY......