BOXLAND - ootd

new in: ASOS SNEAKS

redi redi1 redi2

Jeg har, som i måske har lagt mærke til, lige haft fødselsdag. En af de gaver jeg fik, var disse fede sneaks fra Asos. Synes de er super cool, og har en fed farve – de kan sikkert også fås i andre farver. De var ret billige – find dem her. Dog vil jeg mene, at de er ret små i størrelsen. Jeg har erfaring med Asos sneaks, så jeg bestilte dem i 40 selvom jeg er 39, og de passer perfekt! Så de fleste skal nok en størrelse op i Asos sneaks (ikke alle Asos sko).
Men dem er jeg i hvertfald mega glad for!
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOXLAND - ootd