weekend OOTD

EVERYDAY-MAKEUP-PRODUCTS

daily makeup

Jeg har lavet en collage med de makeupprodukter, der indgår i min daglige rutine. Det skal dog siges, at foundation kun forekommer, hvis jeg er meget utilfreds med min hud den dag – så bruger det f.eks. slet ikke om sommeren. Hvis jeg både er vinter-bleg og har uren hud, kan det ske, at jeg også bruger lidt foundation – ellers kun til festlige lejligheder.
På min hud påfører jeg først concealer – under øjnene og i næsekanten, og hvor jeg ellers føler, jeg har brug for det den dag. Derefter bruger jeg Maybellines  Dream Matte powder i hele krøderen! Jeg tager min MAC blush i farven Melba på kinderne og min solskinspudder dupper jeg på min næse, hage og i hårkanten og tindingerne.
Jeg har efter et par år fundet ud af, hvordan jeg bedst kan lide mine øjenbryn – jeg synes, at når bruger Benefit Gimme brow, bliver de meget naturlige – da det bliver gjort med børste. Min bryn er forholdvis mørke af natur – men jeg kan godt lidt at gøre dem en lille tand mørkere! Efter det påfører jeg brow gel fra MAC til at holde dem ordentligt på plads (de er lidt vilde i det). Til slut kommer jeg en smule highlighter under mit bryn for at løfte dem.
Jeg kan godt lide en lille smule farve på læberne, samt at fugte dem – det synes jeg at Cliniques chubby sticks er gode til – jeg ejer flere af dem, men er mest glad for farven super strawberry.
Det er ca. sådan min fremgangsmåde er hver morgen, jeg er intet makeup -eni – men jeg har fundet min egen måde, som passer mig, og som får mig til at føle mig godt tilpas!

Find links til de forskellige produkter her!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend OOTD