BERLIN-time

OOTD: graffiti

redi redi1 redi2

Jeg fandt den fedeste graffitiplads i Berlin, nær hvor vi boede! Selvfølgelig skulle der tager billeder der. Jeg er iklædt et lidt sjovt outfit – min katte t-shirt fra Asos, Converse sneaks og DIY øreringe. Det er et af de outfits, der føltes vildt fedt inde i hovedet – men da jeg så skulle have det på, kunne jeg ikke helt finde ud af mine følelser omkring det. Kunne ikke finde ud af, om jeg følte mig kikset eller cool – kender I det?

Men i hvertfald.. Her er billederne! Dem synes jeg tilgengæld er cool!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERLIN-time