what I listen to at the moment

some of my first outfits

Bloggen Nytår1 Outfit - d.11 Tivoli

Disse er nogle af de første outfits, der optrådte på bloggen (de første med mit spejlrefleks i hvertfald). Så det er ca. halvandet år siden de fandt sted – så meget er der ikke sket, synes jeg. Den største forandring jeg ser, er at billederne er blevet bedre – da jeg tænker mere over lys og baggrund idag. Stil-mæssigt er der nogle ting, der er anderledes – men jeg går stadig i nogle af de ting, jeg har på’ på disse billeder. Det er dog også langt tilbage, vi skal, før at jeg selv tænker “wow, jeg havde dårlig stil dengang”.. Tror det er omkring 5 år tilbage. For 3 år siden gik jeg måske i noget tøj, jeg ikke ville gå i idag – men det er ikke noget jeg synes er grimt. Jeg har bare udviklet mig!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

what I listen to at the moment