FORÅRSJAKKER: green'ish

outfit: IDYLLIC SURROUNDINGS

redi redi1 redi2 redi3 redi4 redi5

Da min kæreste og jeg gik os en weekend-tur i det gode vejr her forleden, tog vi nogle fine billeder. Der er så hyggelige omgivelser, der hvor han bor. Jeg er iklædt et riiigtig sommer-sæt, vil jeg selv sige.. og er uden makeup! Det er lidt grænseoverskridende for mig.
Min fine blomsternederdel er fra Asos – købt sidste år. Min top er fra American Apparel, mine sandaler er fra Vagabond og min cardigan er secondhand.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRSJAKKER: green'ish