PIERCING

BIKINI BIKINI BIKINI

bikini

Bikini sæson er nær! Måske er den her egentlig allerede? Jeg har dog ikke været ude og bade i år endnu, der er jeg nok lidt sart – det skal være MEGET varmt før jeg gider.
Men i hvertfald – hvis I nu er lidt bagud, og stadig mangler en bikini, så er der inspiration at finde lige HER. Jeg har lavet en lille collage med bikinier, som jeg synes, er fede. Lige med bikinier er jeg dog meget til det enkle – snit og farvemæssigt.. Der må egentlig gerne være mønstre. Disse bikinier ville jeg intet have imod at iføre på en varm sommerdag, der klart skulle foregå på stranden med en masse gode veninder! Da jeg ikke skal ud og rejse iår, håber jeg på mange af sådan nogle dage!
Find alle bikinierne her

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIERCING