INSPIRATION: non-fashion photos

Trends I really don’t get

Yes, jeg har så været ret fraværende på bloggen her på sidste – men med god grund. Jeg er nemlig ved at flytte! Så al min tid er gået med være på tilbudsjagt, planlægge, underskrive og læse en masse papirer og selvfølgelig købe en masse ting!
Og med dette sagt, er jeg bestemt ikke ude af spillet endnu – der kommer nok bare til at være liiidt mere luft imellem mine indlæg.
Dette indlæg er dog lidt anderledes end hvad jeg før har lavet, men synes det var meget sjovt, da jeg faktisk har gået og tænkt over alle de ting jeg nogle gange, bare slet ikke fatter, omkring mode-tendenser. 

don'tget's

#1: Jeg har set det i flere modeblade og også nogle bloggere har iført sig herlighederne. Sokker i badesandaler… Sokker i badesandaler! Associerer umiddelbart mest til fedladne mænd på stranden.. Eller er det bare mig?

#2: Den her er nok den jeg virkelig – og jeg mener virkelig ikke forstår! Har set op til flere mennesker gå rundt med en bøllehat inden for de sidste par måneder; men når jeg kigger på en bøllehat ser jeg ikke “sej street-agtig person” – jeg ser nok nærmere.. det her:

Backstreet Boys

Hahaha! Pretty, right?

#3: Jeg har sagt det før og jeg siger det igen: hvorfor ødelægge et par fede og komfortable sneakers ved at komme indvendig hæl i? Jeg kan altså bare ikke se fidusen.

#4: Sidst, men ikke mindst, har vi kassebukserne. En slags buks jeg aldrig tror for alvor, kommer på mode igen – ligemeget hvor meget nogen prøver på det.

Jeg er ked af hvis der er nogle af er derude, der sidder og synes at stemningen blev lidt negativ, men det er udelukkende for sjov at jeg laver sådan et indlæg. Men respekt til dem af jer, der kan få det til at fungere! 

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: non-fashion photos