INSTAGRAM LATELY

ONE YEAR AGO

redi redi1 redi2

For et år siden – i maj 2013 så jeg således ud. Jeg har samlet alle min outfits derfra i dette indlæg – da jeg synes det kunne være sjovt at se, om der er sket nogen særlig ændring i min måde at klæde mig på. Overordnet synes jeg ikke, der er nogen ændring. Min garderobe er vokset – så der er nok sket lidt udskiftning i mine favorit-items. Men min stil og min måde at sammensætte tøj på, har ikke taget nogen vild drejning det sidste år. Jeg kan i hvertfald godt lide stortset alle outfit’sne i dette indlæg, hvor at det kunne jeg nok ikke ,hvis dette indlæg handlede om outfits fra maj 2012! Ikke fordi jeg ville blive forfærdet over dem, men de ville nok ikke ligne det jeg går i’ i dag. 

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM LATELY