A TINY PHOTOSHOOT

NEW TATTOOS

redi redi1

Oh yes! New tattoos! Så nye er de dog ikke mere, da jeg fik dem lavet, da jeg var i London. Den ene er (som I nok kan se) et oldschool kamera, og den anden er, hvad jeg kalder, en abstrakt sol – som jeg selv har tegnet. Jeg fik dem lavet et sted der hedder Kings Cross Tattoo Palour – et virkelig godt sted med dygtige tatovøre. Det er super anbefalelsesværdigt! Måden min kæreste og jeg fandt dem på, var ved at spørge en tatovør, vi kender og stoler på, her i danmark, og så få ham til at anbefale nogle i London – da tatovøre tit kender andre tatovøre verden over.
Snart kommer der et opsummeret tattoo-indlæg fra min side! Stay tuned.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TINY PHOTOSHOOT