OUTFIT: swagger

MY TATTOO COLLECTION

redi8 redi7 redi6 redi5 redi4 redi3 redi1 redi

Så kom samlingen! Der er efterhånden kommer en hel del blæk i min krop, og jeg tænkte, at det var på tide at vise det hele frem på en gang. Jeg er på oppe på 8 styks, og har fået dem lavet over 4 gange (får lavet to pr gang). Er helt enormt glad for hver og en, og jeg føler, at de tit fuldender mit look. De er blevet en del af mig! (Kliche). Man har dog næsten altid sine favoritter, og det er fra min side nok: bladet, elefanten og kameraet. Når jeg spørger andre, er det for det meste elefanten og bladet der går igen.
Der er mange, der spørger mig, hvornår jeg så skal have lavet flere… Men føler mig faktisk ret fuldendt tattoo-mæssigt lige nu. Så hvis der pludselig er en ide, der rammer mig, vil jeg overveje det – men har ikke nogle i hovedet lige nu. Nu er det piercinger i ørene der står for skud – og mange af dem!
Cecilie

4

  • Så flotte. Er helt vild med elefanten. Skal selv have et næsehorn, men er i tvivl om den (også) skal sidde på armen, i nakken eller på ryggen i den ene side oppe ved skulderen… Ih det er svært 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der hvor du har din pære – overvejer virkelig at få næsehornet dér! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: swagger