THAT SILVER-LOVE WON'T STOP

Testing: Loréals Texturizing Spray

IMG_8128

Har afprøvet denne texturizing spray fra Loréal og da jeg har hørt så meget godt om den, var mine forventninger ret høje. De var faktisk så høje at jeg håbede på at den kunne erstatte Oribe’s Dry Texturizing Spray – som stort set er det samme slags produkt. Den eneste forskel ville så bare være prisen – hvor man virkelig ville kunne spare nogle penge hvis man skiftede over til Loréals. Og så er den også (meget) nemmere at få fat i 😉
Og heldigvis for det, så eeeelsker jeg den! Den fungerer på den måde jeg havde håbet og så dufter den helt eminent godt! Altid sådan virkelig virkelig godt!! Den er dog ikke helt lige så kraftig som Oribe’s, men jeg kan love for at den holder hvad den lover! Jeg er fan og vil helt sikkert købe den igen når jeg løber tør!

Håber det kunne bruges,

Love, Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT SILVER-LOVE WON'T STOP