INSTA-LONDON

Step-by-step: Everyday makeup

Jeg havde denne simple, naturlige make-up på da jeg skulle ud og spise med min kæreste og dette look er mit go-to look, da det er nemt og så er det min egentlige hverdagsmakeup – bortset fra at jeg slet ikke bruger så meget til hverdag, da jeg jo arbejder i en vuggestue – men dette er sådan jeg vil lægge min makeup, hvis jeg nu skulle ud med en veninde el.lign. Jeg synes selvfølgelig bare lige at I skulle være med den her gang!

Here we go:

#1

Først har jeg taget min dagcreme på, så min hud er godt fugtet. Derefter bruger jeg en foundation – i dette tilfælde en CC-cream fra Sephora, som jeg er virkelig glad for! – og fordeler den med fingrene. Det giver det mest naturlige resultat.

98765rdtfghj

Derefter tager jeg min concealer og dækker hvad der skal dækkes. Lige i dette tilfælde havde jeg ikke så mange urenheder, så jeg brugte min Pro Conceal palette fra MAC. Skulle jeg dække mere og/eller større områder, ville jeg bruge en ‘flydende’ concealer i stedet.

8oljhtr4tyu

Nu er det tid til øjenbryn! Bryn er nok noget af det allervigtigste i øjeblikket – for mig i hvert fald! Det er så populært at have lækre tykke og naturlige bryn og jeg eeeelsker det! Jeg ejer dog ikke et par som fx Cara Delevigne (føj, hvor er de pæne), så jeg bliver nødt til at hjælpe mine lidt på vej. I denne omgang har jeg brugt MAC’s Veluxe Brow liner i farven Deep Dark Brunette. 

3567ikgrfe

Nu skal jeg indramme mine øjne en lille smule og det gør jeg ved at lægge en brun eyeliner – denne er Teddy fra MAC – og tegner fra den yderste øjenkrog og stopper ca. på midten af øjet. Derefter blender jeg stregen lidt ud med en lille blending-børste. Denne er fra Nicci Welsh.

po98765trfgh

Og nu skal vi bukke øjenvipper! Når de er bukket, smækkes den bedste mascara jeg ejer på. Det er Benefits They’re Real Mascara. To lag og jeg er good to go!

i7u65edrtfgvbn

For at sætte makeuppen bruger jeg en lille smule pudder og dupper let henover huden – primært i T-zonen. 

werpluytr

Så ligger jeg en lille smule kontur lige under mine kindben, på kæben og i hårgrænsen (3-tallet, som nogle ville kalde det) for at indramme og markere ansigtet lidt. 

poiuaw3re

Og nu blush! Denne er HD blush i nr. 225 fra Make Up Forever. Dette er en creme-blush og jeg påfører den derfor med fingrerne, da varmen fra fingrerne varmer den op og lægger sig rigtig flot og naturligt på huden. Havde det været en pudder-blush ville jeg have brugt en børste for at fordele den godt. 

e475yge

SMIL – og dup blushen forsigtigt på midten af æblekinden og blend opad mod øret. 

page

Highlight! Highlight fremhæver det den bliver lagt på og giver noget liv til ansigtet. Jeg påfører derfor min øverst på mine kindben, under det yderste af mine øjenbryn og på amorbuen. 

tygubrghg

SÅ! Dette er det færdige resultat (ja, jeg tørrede lige hår og skiftede tøj i mellemtiden, men det var der ingen der så, vel?) og er stort set sådan jeg ser ud når jeg skal lægge en naturlig og flot makeup, som jeg bare ved bliver pæn – ligemeget hvor travlt jeg har! Jeg tilføjede til sidst en nude læbestift som prikken over i’et. 

Håber det kunne inspirere lidt! 

Love, Maria

2

 • christina bech

  Hvilken lækker guide! 🙂 så godt lavet!

  beautybybech.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jespersen

   Tusind tak! Det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA-LONDON