new in: use it as you want

outfit: date night

IMG_8556 IMG_8575

Sådan her så jeg ud, da jeg skulle ud og spise med min kæreste. Vi skulle prøve et sted vi ikke havde været før, en ville alligevel gerne have en garanti for at blive mætte! Derfor tog vi på burger-restauranten Haché inde ved Torvehallerne. Det var bare så sindssygt lækkert! Det var ligefrem så vi havde svært ved at vælge hvad der var bedst mellem Haché og Halifax – som er vores go-to sted. Det kan varmt anbefales! 

Jeg havde min jakke fra Weekday, min kjole fra Asos (den er blevet totalt yndlings – den går til alt!) og sko fra Adidas på. 

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: use it as you want