WHITE, GREEN AND BLACK

LONDON-LOVE

 

JEG SKAL TIL LONDON IDAG! Jeg har glædet mig længe til at shoppe, hygge, gå rigtig meget, se musicals, snakke engelsk, drikke masser af kaffe og spise mega god mad – og så det alt sammen med min søde mor! Da jeg har haft problemer med internettet over weekenden, har jeg desværre ikke fået planlagt alle de indlæg jeg gerne ville – så når jeg fredag kommer hjem igen, vender jeg også stærkt tilbage og forhåbentlig med en masse nye ting i baggagen! 🙂 
Har til gengæld lavet en lille collage over de ting jeg håber allermest på af få fingrene i i London. Hvis der er noget i finder interressant, kan I finde links til alle items lige her

Ha’ det godt! 

– Maria

london

1

  • Mée

    Fedest! Snyd 😀 Jeg er også blevet helt vild med de klassiske Adidas sneakers!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE, GREEN AND BLACK