CHILL OUT(FIT)

Inside out

IMG_8217 IMG_8198 jerseycollage

Ja. Det er nemlig rigtigt. Dette er en jersey der kan vendes på vrangen og indenunder gemmer der sig endnu et cool logo af Brooklyn Nets. Jeg længe ledt efter den perfekte jersey og synes den her både var virkelig flot, holdet jeg reklamerer for er et basketball hold – og derimod ikke et amerikansk fodbolds hold fx – som er en sport jeg faktisk synes er virkelig sjov, og så kan jeg god lide at den er sort/hvid og at man får 2-i-1! 
Jeg har allerede haft den på til flere lejligheder og synes den er så fed at have på. Tror den bliver endnu bedre til sommer! Den er i øvrigt købt i Quint.

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHILL OUT(FIT)