CRAVING: trench

DIY jewelry: all in one

redi redi1 redi2

Dette arrangement var jeg selv ret begejstret for! Grunden til smykkerne kunne opstå, var fordi min mor engang for lææænge siden kom hjem med en masse “nøgle-kæder” til mig, som ikke skulle bruges mere. Allerede den gang lavede jeg smykker ud af spøjse ting, så hun tænkte, at dem skulle jeg nok få brugt. Det skete så først en del år senere – men det skete!
Jeg brugte dem dog på den mest simple måde – men det behøver jo ikke betyde, det ikke er cool 😉
Jeg klipsede blot “hægterne” sammen og voila! Så var der en halskæde.. Så tog jeg lidt af dem fra og voila! Så var der et armbånd… Så tog jeg to af dem fra, og satte fast til nogle ørerings-hægte-ting-halløj og voila! Så var der øreringe.. Dog kan jeg ikke have det hele på’ på samme tid – højest øreringene og armbåndet – men til halskæden skal jeg bruge alle “hægterne”.
Men det er da ret sjovt, hva’?
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVING: trench