cancan lips

Back from lovely London ❤️

Åååh den tur til London gik jo alt for stærkt! Da jeg kun havde håndbagage med, havde jeg derfor heller ikke så meget plads og jeg besluttede mig derfor for ikke at tage mit kamera med, og måtte nøjes med min telefon. Jeg prøvede så godt jeg kunne at tage en masse billeder og har nu samlet dem alle i nogle collager – så ser man heller ikke den mindre gode kvalitet så godt 😉 Men her er den så i billeder: Min tur til London!

london london2 london9 london3 london4 london6 london8 london5 london7

Jeg vender tilbage med mine køb og måske nogle ‘yndlings’, hvis det er af interesse?
Det er i hvert fald ikke det sidste I kommer til at høre om London fra mig af!

God weekend!

 Love, Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cancan lips