DEN RØDE PLADS

Anmeldelse: Whipped Creme Foundation

IMG_8134 IMG_8135

Maxfactors Whipped Creme Foundation kan fås i Matas og Føtex

Da jeg afprøvede denne lille fyr i butikken kunne jeg simpelthen ikke komme mig over dens lækre konsistens! Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville købe den og se hvad den havde at byde på. Jeg har nu brugt den et par gange og jeg må sige at den overraskede mig positivt! Den er let og lækker at påføre og den ligger sig rigtig pænt på huden. I starten frygtede jeg lidt at den ville lægge sig som Maybellines Dream Matte Mousse Foundation -som jeg bestemt ikke er gode venner med! For den foundation får nærmest min hud til at krakelere, så tør og matterende er den.. Puha

Men anyways, konsistensen på denne Whipped Creme, føles rent faktisk næsten som flødeskum – og duften minder desværre også lidt for meget om flødeskum. Farven passer helt perfekt og dækningen er lige som jeg kan lide den – dog har den en semi-mat finish og dette gør at den stadig er en anelse for tør til min hud og det ødelægger desværre det hele for mig. De dage jeg testede den, blev jeg pletvist tør i ansigtet i løbet af dagen og dækningen aftog desværre også ret hurtigt. Så den er desværre et no-go til mig, men jeg kan varmt anbefale den til folk der har lidt mindre tør hud og leder efter en foundation der har medium dækning, er semi-mat og som føles dejlig let på huden. 

Håber det kunne bruges – god søndag!

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN RØDE PLADS