outfit: simplicity

MY MAKEUP INSPIRATION

6b68ef7194ec2d2cb63f36e5dfc043cc 568219ea20a6c405ac05b23cee72a0db Dark Wine Lip e8865a4555c764c49ac52987fba9bb1f make-up-2-e1341518927844 MMEqhjgtHAI simply-gorgeous-by-erin-inspiration-3
Det kan være lidt svært at sige voldsomt meget omkring mig og makeup. Plejer at overlade den del til Maria 😉 men tænkte, at jeg da i hvertfald godt kunne give til kende, hvad der inspirerer mig på det område. Har fundet en masse billeder med looks, jeg synes er fede. De er ret enkle allesammen. En sort fed eyeliner… Eller en cool mat læbestift. Det er awesome i mine øjne! Hvis jeg skulle vælge en makeupartist, som jeg finder inspirerende, er det Linda Hallberg (se Marias indlæg om hende her). Det ikke fordi, at jeg craver de looks, hun laver – men hun er bare så voldsomt dygtig, til det hun laver, at det er inspirerende. Hun har lavet nogle fede tutorials der ligger på youtube (BeautyBanger), med guides til en masse basic ting – de er fede for en makeup-noob for mig.
Hvis I søger decideret makeup inspiration her på bloggen, er det i højere grad Marias indlæg i skal tjekke ud 😉
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: simplicity