all thrift everything

HOW TO: KRØLLER

 

Efter jeg fik lavet permanente krøller hos frisøren i december, har jeg fuldstændig ændret rutiner mht. til mit hår. Det er blevet en fuldstændig anden type hår og jeg har haft det lidt vildt over hvor anderledes det var – på den gode måde. For jeg eeelsker hvad det er blevet til og hvad jeg nu kan med det. Denne rutine er mest for dem der lidt krøller fra naturens side, men jeg synes alligevel ikke I skulle snydes for et lille indblik i hvordan jeg styler det – og jeg kan love for at det er nemt!

1. Jeg starter ud med håndklædetørt hår og lige i dette tilfælde er det ikke redt igennem, andet end med fingrene, da jeg synes det giver bedre fylde og federe struktur til håret. 

redi

2. Derefter bruger jeg en hårolie i længderne af mit hår. Primært spidserne får en god omgang. Her har jeg anvendt en olie fra Schwarzkopf. Jeg har også haft rigtig gode oplevelser med olien fra Trine’s Wardrobe-serien og Mythic Oil fra Lóreal. Dette gør jeg hver gang jeg har været i bad og/eller når mit hår har været vådt. Det hjælper mod at mit hår bliver ‘frizzy’ – hvilket det er blevet efter permanenten, da det udtørrer håret en del. 

redi1

3. Og nu et styling-produkt: en krølle-creme! Igen er jeg glad for Trines Wardrobe Argan Oil Curl Lotion, da den gør det den skal, er billig og ikke har nogen duft. Jeg foretrækker hårprodukter uden parfume, da det for det første er sundere for kroppen og fordi at man ikke er tvunget til at gå og dufte af en duft, man ikke nødvendigvis kan lide 😉 Anyways, jeg bruger en del af dette produkt da jeg har langt hår, men det er ca. det der svarer til en 5-krone. 

redi2

4. Jeg fordeler det i hele håret og det gør jeg ved at kramme det op i håret – nedefra. Jeg bliver ved med at kramme det indtil jeg synes krøllerne træder lige meget frem over det hele. 

redi3

5. Og nu til det allervigtigste: Hårtørrer+diffuser! Diffuseren er det mest afgørende for om krøllerne bliver pæne, for hvis jeg nu begyndte at tørre mit hår med hårtørreren som jeg plejer, så ville krøllerne nærmest forsvinde. Men med diffuseren bliver varmen fordelt og ‘afdæmpet’, så håret ikke bliver blæst helt ud af form. 

redi4

Jeg løfter håret med hårtørreren, næsten ligesom jeg gjorde med hånden før – nedefra og op – holder hårtørreren der i et lille stykke tid og giver så slip og går videre til næste ‘del’ hår. Jeg fortsætter indtil håret er helt tørt. Til sidst holder jeg cool-knappen inde (hvis man har sådan én) og giver håret en kold omgang. Det får håret til at holde formen bedre og så giver det også ekstra glans!

redi5

Og så ser det således ud! Igen – simpelt, nemt og hurtigt! Så bliver det vidst ikke bedre 🙂

redi6

Jeg håber at der var nogle af jer der kunne bruge det til lidt inspiration eller bare noget som helst andet 😉

Tak fordi I gad at læse med så langt!

God weekend,

Love, Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all thrift everything