OG VINDEREN EEERR...

all thrift everything

redi redi1

Jeg er vild med genbrug på alle måder. Nu hører i mest om beklædningsdelen, men er faktisk også rigtig vild med genbrugsting til indretning i hjemmet. De fleste røde kors, kirkens genbrug osv. har også en afdeling med service og diverse. Så forleden da jeg kiggede rundt i en genbrugsbutik, faldt jeg over disse kander. Mine forældre har to eksemplare af den til venstre – og har altid været vild med dem. I kan vel næsten selv regne ud, at de ikke var voldsomt dyre! Sååå de måtte med mig hjem, og det kom de!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG VINDEREN EEERR...