for the kitchen

THOUGTS ON: NEW HAIR

IMG_7657

 

OKAY, så jeg var jo hos frisøren for en uges tid siden og fik lavet krøller. Permanente krøller. Og jeg må sige at det har været lidt af en oplevelse! Havde ikke mine forhåbninger sat for højt, da jeg har hørt om nogle dårlige tilfælde hvor vedkommendes hår har været totalt håbløst og ødelagt efter.. Men! Jeg havde heldigvis fundet mig en super god frisør, som forstod præcis hvordan jeg ville have det.

Jeg tog det lidt som det kom og blev først rigtig glad for resultatet efter jeg havde vasket det første gang (man må først vaske håret tidligst et døgn efter) – og nu da jeg har prøvet at lege lidt med det selv, synes jeg det fungerer præcis som jeg gerne ville have det skulle! Mit hår er selvfølgelig meget medtaget – det er blevet pænt slidt og også lidt lysere. Men det mærkeligste er at skulle vænne sig til en helt ny hårtype! Hvor mit hår før var tykt, glat, tungt, sundt og havde meget naturlig glans, er det nu meget lettere, tyndere, er krøllet (no shit) og “frizzer” meget lettere. Det lyder ikke umiddelbart som noget godt, men jeg er super glad for det, da det andet var aaaalt for besværligt at gøre noget som helst ved. Men det bedste ved det hele er at jeg synes det ser naturligt ud – hvis det ikke gjorde det, så kunne alt andet jo være ligemeget 😉

Jeg bruger nu hårolie hver dag til at tæmme det lidt og kan selv bestemme hvor meget jeg vil have krøller til at stå frem enten ved at bruge krøllecreme, mousse osv. eller bare lade være som det er. På billedet har jeg brugt en lille smule krøllecreme og derefter føntørret det helt normalt og fordi jeg havde det sat op indtil lige inden billedet blev taget, sidder det ikke heeelt så flot som før. Haha! Lover at der kommer et bedre billede på et tidspunkt…

Lang tekst, I know, men håber at hvis der er nogen der sidder derude med tanker om at prøve det samme, at dette indlæg kunne bruges til noget. Ellers er spørgsmål velkomne!

Håber I alle har haft et godt nytår og nyder de sidste fridage inden det hele begynder forfra igen 😉

Love,  Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

for the kitchen