outfit: going out

some retro-flowery-stuff

redi redi1 redi3 redi4
Jeg købte denne sygt retro sag i den lokale genbrug forleden. Om jeg nogensinde kommer til at bruge, er et rigtig godt spørgsmål! Er sgu ikke helt sikker – jeg MÅTTE bare eje den alligevel. Bliver generelt enormt tiltrukket af blomsterprint – og det kan man sige, at denne jakke i den grad besidder! Om den kommer til at hænge på mig eller i mit skab må tiden vise 😉
Cecilie

2

 • Shay

  Hej Cecilie!
  Nu har jeg fulgt dig og Marias blog virkelig længe, men især dine indlæg falder lige i min smag – hvilket nok i høj grad har noget at gøre med at jeg finder din spil pisse inspirerende, for at sige det mildt! Alt hvad der er retro og genbrug er bare lige mig, og denne her jakke har seriøst stjålet mit hjerte. Derfor ville jeg høre om du kunne anbefale nogen gode genbrugsbutikker? Både lokale og inde i byen.. Enten bare i en kommentar eller måske et helt indlæg om det? På forhånd tak, og så lige lidt ekstra credits for det super fine stykke arbejde i begge to laver med bloggen! Jeg er trofast følger xx Shay

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Hej Shay 🙂
   Tusinde mange tak for de fantastiske ord! Det varmer mit/vores hjerte!! <3 Det betyder virkelig meget kan jeg fortælle dig.
   Er virkelig glad for du finder inspiration i min stil – og det er fedt, at du også er genbrugsfan 😉
   Kunne godt være jeg en dag kunne lave et indlæg om det – men til at starte med kan du få det i en kommentar: Jeg ved ikke om du har læst noget om det før, men er generelt størst fan af de billigste genbrugsbutikker som: røde kors, kirkens genbrug, frelsens hær osv. – og de ligger jo egentlig en masse steder henne. Grunden til jeg er størst fan af dem, er, at der kommer en lille "jagt" ud af det, da det langt fra er sikkert, man finder noget – men hvis man gør, er det for det meste et kup! Jakken du er vild med, købte jeg i Røde Kors i Albertslund, da det er der, jeg kommer fra.. Derudover går jeg i Kirkens Genbrug + Røde kors i Glostrup på hovedvejen + røde kors på Taastrup hovedgade + Kirkens Genbrug i Valby på Toftegårdsplad + Røde kors på Valby langgade… Det var lidt mere min omegn. SÅ: hvis vi nu snakker dem inde i byen, som også er lidt dyrere, er det: Episode på Larsbjørnsstræde, Wasteland på Studiestræde, Prag Genbrug på Vesterbrogade (ligger vist også en på Nørrebro) også er der endnu en fed Røde Kors på Gl. Kongevej, som også bliver kaldt Munufea – den er viiiirkelig fed!! OG så en frelsens hær overfor den! Puuuh det blev et langt svar! Håber det er lidt brugbart!
   Igen tusinde tak! Og tak for inspiration til at fortsætte med at blogge.
   Love herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: going out