THOUGTS ON: NEW HAIR

CHRISTMAS PRESENTS: jewelry

redi2 redi1 rediNU begynder julegavefremvisningen! Dette er først del i min: ønskede mig en hel del forskellige ting til smykkeobvaring + smykke”udstilling”, og var heldig at få en god del af det. Er meget til det helt enkle når det gælder sådanne ting – og det tog mig også noget tid at finde – men synes disse sager er perfeeekte! På mange af de andre ting jeg så var der “krims-krams” over det hele – og det er jeg ikke tøset nok til 😉

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOUGTS ON: NEW HAIR