byMARIKA

what I wouldn’t wear

whatiwouldntwear

Gør lige Cille kunsten efter og har nu lavet en collage om, hvad jeg ikke kunne finde på at iføre mig! Husk på – dette er ikke for at fornærme nogen eller noget i den retning – jeg/vi synes blot det er et meget sjovt alternativ til de sædvanlige outfit-posts. Kritiserer ingen – dette er blot min personlige mening 🙂 So here goes:
1. Små håndtasker som disse har jeg aldrig kunne lide og kommer nok heller ikke til det. Er slet ikke til det meget “fine” look de giver – jeg er mere en casual pige! Og så minder de mig desværre om smågnavne ældre damer…
2. De knæhøje støvler – med eller uden hæl – synes jeg desværre ikke gør andet godt for dig end at gøre dine ben længere at se på. Og jeg synes desuden de suger al opmærksomheden fra resten af et outfit!
3. Pyntetørklæder... Behøver jeg sige mere?
4. Sneakers med indbygget hæl.. Igen, jeg har ikke helt fanget fidusen?
5. Denim-mini-skirt. Uha, jeg har set at det begynder at komme lidt tilbage i modebilledet, men jeg associerer dem desværre alt for meget til de kære halvfemsere… Ikke godt.
6. Dette skulle egentlig bare symbolisere at jeg aldrig ville bruge leggings og bare lade numsen være dér. Lige in your face. Der er selvfølgelig nogle tilfælde hvor det kan se vildt fedt ud – men jeg vil nok altid have det bedst med at have noget ud over!
Og jeg ville faktisk nok også finde et andet mønster.. Haha!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

byMARIKA