chunky boots

things I wouldn’t wear

un-wanties

Se alt her:

 

 

Ved godt, det er et meget anderledes indlæg at lave det her – men jeg synes samtidig også, det er ret sjov. At jeg viser disse ting og siger, at jeg ikke vil gå i dem, betyder ikke jeg synes, de er grimme! Det er blot for at vise nogle af de seneste trends, der har været, hvor jeg ikke rigtig har taget dem til mig – og hvorfor.
 Jeg vil også gerne forklare/vise, at man ikke nødvendigvis behøver at tage alle trends til sig – følg kun dem du kan lide, og dem der passer til dig.
 Eksempelvis mht. sneakers: jeg kan egentlig rigtig godt lide sneakers looket – og har også flere gange overvejet at investere i et par. Problemet er bare, at jeg ved, at jeg aaaltid vil prioritere mine støvler – (eller nogle sandaler om sommeren). Har nogle flatform sneaks dog – men den slags sneaker jeg snakker om, er den jeg har vist på billedet – håber I kan følge mig.
Mht. til caps og beenies… Mit hovede dur bare ikke til det – PLUS jeg har fuldtids hestehale i hverdagen – både fordi jeg kan lide det + jeg bliver nødt til det grundet mit arbejde. Og igen – jeg er vild med looket en cap eller beenie skaber, det er bare ikke noget for mig.
 “Jeg er egentlig lidt fan af pelsjakker – og er vild med flere af slagsen. Grunden til, at jeg ikke har anskaffet mig en, er fordi, jeg ville føle mig for fin i den. Jeg vil altid style en pelsjakke med høje støvler og så synes jeg, looket ville blive lidt for meget “fin dame”.

Ovenstående tekst om pelsjakker startede jeg med at skrive, da jeg først lavede denne collage… så gik der ca. 3 dage – og så købte jeg en pelsjakke….. Hæhæ. Det handler dog også om, at jeg fandt den, i mine øjne, perfekte af slagsen. Den er sort, simpel og gigantisk. Det er jo liiiiige mig! Den er ikke så “pelsjakket” – hvis det overhovedet er et udtryk man kan bruge. Den giver ikke det samme look, som mange andre pelsjakker gør – efter min mening. Men… glæder mig i hvertfald til at vise jer den!!

 Dyreprintsdillen 
Så kommer vi til støvlen – den er lidt sværere at forklare. Den slags støvle, jeg har vist, er en del fremme lige nu. Da jeg søgte på boots på polyvore, kom der flere af den slags støvle frem. Og igen – det er ikke fordi jeg synes de er grimme, men de støvler jeg selv vil gå i, må gerne være lidt “voldsommere” eller mere kantede… mere chunky. Det er svært at beskrive.

Guldringene er blot fordi jeg KUN går med sølv, og aldrig kunne drømme om at blande sølv og guld. Jeg synes guld er flot, men det passer til min hud.

Håber at I synes, det var lidt skægt at vide, hvad jeg decideret vælger ikke at gå i og hvorfor.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chunky boots