FINDERSKEEPERS: outfit

OUT WITH THE GIRLS

ååååå9

Dette er mit outfit fra i onsdags! Den dag gik med arbejde, Gossip Girl-nørdning og hyggelig cafe tur med min venindegruppe fra gymnasiet.
Det var sådan et slags outfit, jeg aldrig heeelt fandt ud af, hvad jeg synes om. Ved godt det lyder spøjst – også da jeg havde det på en hel dag! Men sådan er det med nogle af mine outfits; er vild med tanken om dem, men finder aldrig helt ud af, om det er en vinder.
Croptop + blazer er secondhand. Nederdel er fra H&M og skoene er min mors og købt på Boozt.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINDERSKEEPERS: outfit