julefrokoooost

MIN HUDPLEJERUTINE

IMG_7393

Når min hud har brug for den helt store omgang, har jeg en lille rutine jeg bruger. Da jeg selv har rigtig tør hud har jeg fundet frem til at dette er den bedste måde at pleje min hud på, og mener bestemt ikke at denne måde gavner alle. Men tror de fleste vil kunne bruge disse produkter og denne fremgangsmåde. 

1. Jeg starter altid med at rense min hud og skylle ansigtet med varmt vand, som åbner porerne og gør huden klar til den dybderensende maske – er også begyndt at bruge en vaskeklud til dette, da den fjerner de sidste rester af makeupfjerner, skidt osv. 

2. Derefter bruger jeg en dybderensende maske. Lige nu bruger jeg én fra Comwell Spa – den kan købes i Matas for 79,95 kr.

3. Når den har siddet længe nok, renser jeg huden ligesom før – også med varmt vand. Derefter bruger jeg en scrub til at fjerne de døde hudceller. Jeg påfører den i cirkelbevægelser og uden at trykke for hårdt, da det kan irritere huden i stedet for. Den jeg bruger nu er fra Manhattan Clearface – den kan også fåes i Matas for 64,95 kr.

4. Derefter skyller jeg ansigtet med koldt vand for at berolige huden lidt og derefter bruger jeg en fugtmaske – denne er fra Origins og kan også fåes i Matas til omkring 200 kr.

5. Når denne har siddet længe nok, vasker jeg igen ansigtet med varmt vand og bruger derefter en lille smule creme, så min hud ikke tørrer ud igen med det samme. 

Jeg gør dette hver søndag – nogle gange flere gange om ugen – og det har min hud haft rigtig godt af! Især her i vintermånederne har huden godt af at komme af med alt den døde hud og så få en god omgang fugt lige bagefter! Har desuden haft gode oplevelser med disse produkter og kan varmt anbefale dem, til dem der kunne være interesseret 🙂

Håber det har interesse og kunne bruges for nogle af jer,

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julefrokoooost