things I wouldn't wear

favourite beauty-products

redi

Fandt lige de produkter frem, jeg har haft mest glæde af det sidste stykke tid.
Den ene er min hårkur fra Aussie, den er virkelig anbefalelsesværdig. Min hedder “3 minute miracle, luscious long deep treatment” –  der er Avokado olie og australsk eucalyptus ekstrakt i. Den er så lækker – men man kan vist også få andre slags. Hvis du har langt hår der trænger til pleje – go get it!
Tørshampoo fra Batiste – klart den førende tørshampoo ifølge mig. Min er til mørkt hår – men den kan selvfølgelig fås til flere forskellige hårfarver. Synes de er rigtig gode, da de ikke gør håret stift, som jeg har erfaret rigtig mange andre tørshampoos gør.
De to sidste ting er fra Weyergans – og er nogle produkter min mor har købt hos hendes kosmetolog. Den ene er en ansigtsskrub og den anden en dybderensende maske. Kan godt lide først at bruge skrubben og derefter masken. Skrubben er lækker da kornene er så små, og jeg føler den virkelig renser ordenligt. Og når jeg har brugt masken, føler jeg nærmest øjeblikkelig forbedring af min hud – lækkert!

2

 • Batiste er virkeligt den bedste bliver altid så skuffet når jeg prøver andre brands, ens hår føles bare stift og klisteret, ikke lige det look jeg går efter. batiste er en winner 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Ja! Jeg er helt enig 🙂 Batiste4life <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

things I wouldn't wear