favourite beauty-products

CRAVING

Nej nej nej hvor jeg dog hader at bo i lillebitte Danmark, når det handler om billige ting fra andre lande, som ikke kun bliver dyrere, men også nogle gange umulige at få fat på! Dette gælder især de små vidundere nedenfor. Naked-paletterne er ikke nogen nyhed, men det er 3’eren i serien – som er (efter min mening) den flotteste af dem alle! Har indtil nu godt kunne modstå de to andre paletter – men den her? Den er perfektion – også selvom jeg er en sucker for matte farver.
Til dem som ikke kender til Urban Decays øjenskygger, så skal jeg lige hilse og sige at de er fantastiske! De er mindst ligeså pigmenterede som MACs og hvis jeg skulle vælge to yndlings mærker når det kommer til øjenskygger – så var det uden tvivl disse to – endda på en delt 1. plads. Denne palette er helt sikkert én ting, som jeg nu har sat mig for at skulle eje. 

naked 3 palette Naked3-1

Her kan I se en sammenligning af de tre paletter – og umiddelbart vil jeg mene at de kun bliver bedre og bedre? Hm – det er ond cirkel!

Naked3-2 Naked123SwatchComparisons1

Alle billeder er fundet på google.com

Love, Maria

2

 • Åh, ja, Naked paletterne! Jeg har en primer fra Urban Decay, det er det eneste, men jeg har længe gået og sukket efter NAKED2 paletten!

  ~ Satina.
  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jespersen

   Ja, det er også en super god primer!
   2’eren er også rigtig fin – overvejer også at klikke den med hjem når jeg bestiller 3’eren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favourite beauty-products