A YEAR HAS GONE BY..

CHRISTIANES BEAUTYBOG

IMG_7552 IMG_7566

 Jeg ville lige dele min oplevelse af denne bog med jer, da jeg faktisk er ret imponeret! Jeg købte den ret impulsivt, da jeg så den i Føtex og har nu været hele bogen igennem. Den indeholder inspiration til både hår og makeup og fortæller dig også de mest basis ting omkring redskaber til dette. Hun har lavet step-by-step-guides til bl.a. beach hair, krøller med glattejern, fine brugbare makeupper og lette håropsætinger. Den er virkelig god inspiration til nybegyndere, da det jo er de mest basale ting der bliver gennemgået – men synes godt ( også som uddannet) at den kan være sjov og inspirerende at læse, da man får indblik i en andens synspunkt på makeup. Christiane har også lavet nogle personlige-favorit-looks, som jeg synes er virkelig fede 🙂
Så hvis der er nogle af jer der står og mangler inspiration og ikke aner hvad I skal finde på til nytår – så synes jeg denne bog ville være det perfekte bud på en gave til hende, som gerne vil lære lidt mere om makeup – og så på den nemme måde. Jeg er BIG fan!

God jul til jer alle,

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR HAS GONE BY..