MIN HUDPLEJERUTINE

A YEAR HAS GONE BY..

a year

Jeg er selv vild med, når andre bloggere laver indlæg, hvor de opsummerer de outfits, de har lagt ud gennem året – så nu ville jeg også selv gøre det! Jeg har udvalgt ca. 2/3 af mine outfits til denne collage – da de sidste liiige var lidt for kedelige efter min mening. SÅ nu kommer det obligatoriske spørgsmål: har I nogle favoritter? Kunne være sjov lige at høre! Mine favoritter er: 12, 14, 25 og 27! Fik lige Maria til at udvælge også, og hendes favoritter er: 10, 15 og 20.
Cecilie

6

 • Helena Troelsen

  Mine favoritter nr. 10, 12, 16 og 26 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Fedt! 🙂 Er også specielt enig i 12 og 16! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din katte kjole 😀 den er altså for cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Mange tak! Synes også selv, den er vildt blæret! :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mathiassen

  7, 10, 14, 15 og 26 er meeega lækre!!
  (kunne ikke forkorte det mere end det haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HUDPLEJERUTINE