outfit: dark colors

PRINT OBSESSION

Print3Shelfies.com

 

Print

Print1O-mighty.com

 

Print2 flyfederationinc.com

At sige at jeg har en mild print-obsession, ville være en underdrivelse.. da den nok nærmere skal beskrives som voldsom. Én ting er “underlige” prints, som i ser ovenover; med mad, personer og andre underlige ting – det er jeg vild med. Men er generelt tiltrukket af alle slags print. derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en indlæg om hjemmesider med fedt print-tøj (hvis der nu skulle være andre af min slags). De her tre hjemmesider er mine yndlings! På Shelfies er jeg vild med deres sweatshirts – og speciel broccoli-sweatshirten som jeg faktisk venter på, kommer hjem til mig – (burde den gør om kort’kort tid!) På O-mighty er jeg vild med aaaalt – har også allerede købt et par ting der (powerpuffpigerne-croptop + hotdog-croptop), det er en virkelig god hjemmeside i følge mig. Det koster 0 kr. i fragt! Det tager dog lidt tid at levere – men synes slet ikke, det er voldsomt. De har både nederdele, kjole, toppe og en masse accessories fyld med sjove tekster og print. Det hele går lige i “print-hjertet” – (lorteudtryk.. men det måtte med!).

Flyfederationinc har jeg ikke bestilt noget… endnu. Hæhæ. Den hjemmeside synes jeg dog, også er lidt mere drenget – i hvertfald i forhold til min stil, men de har nogle kanon seje ting!

Synes virkelig, I skulle tjekke de tre hjemmesider ud – om I er til print eller ej <3

Ps. glæder mig til at vise jer min broccoli-sweatshirt!

Cecilie

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: dark colors