new in: retro shirt

who would’ve thought

I må ikke misforstå mig.. Jeg elsker The Body Shop! Men jeg har bare kun oplevet den dér wow-følelse for deres hudpleje proukter, og endnu ikke deres make-up eller lign. Men da jeg var til event med mine søde piger i sidste uge, fik vi nogle tilbud og jeg følte jeg ville tage chancen..  Jeg har førhen været rigtig glad for deres håndcreme med mandelduft – så den fik jeg lige til billigere pris!

IMG_6962

Da jeg derefter var lidt lost omkring hvad jeg skulle købe, snakkede mig og den søde pige der arbejde i butikken lidt sammen og hun anbefalede mig disse to dufte. Og om ikke de er det lækreste! Tak tak tak, er alt hvad jeg har at sige. Især den grønne er blevet min yndlings på kun få dage!

IMG_6964

The Body Shop er nu kommet lidt højere op på min liste!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: retro shirt