green and orange

outfit: favourite blazer

redi redi1 redi2 redi3
Af de næsten 12-13 blazere jeg har, har jeg udnævnt denne til min yndling! Købte den i en genbrugsbutik i New York, og til at starte med var den mega hullet på ryggen. Ikke nogle store – bare småhuller over det hele. Så jeg tog en tørn og syede dem allesammen – selvom det var lidt et helvede. Men er sååå glad for den – og dens super mærkelige mønster med de fesne farver. Det har jeg en tendens til at falde for!
Min nederdel og top er fra Asos, støvler er fra Deena & Ozzy, halskæde fra Forever 21 og blazeren er som før nævnt genbrug.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

green and orange