the body shop

HAIR STYLING: ORIBE

IMG_6967

Oribe, Oribe, Oribe… My love. Endelig et mærke jeg forstår og kan bruge korrekt – og så virker det! Mit hår holder rent faktisk når jeg endelig tager mig sammen og bruger disse produkter og gør noget ud af mit hår. Jeg lærte disse produkter at kende da jeg gik på Nicci Welsh Makeup Academy og vi brugte ikke andet end Oribe, når det handlede om hår. Produkterne er desværre også lidt dyrere end så meget andet, men alt er vel en investering! Anyways, jeg startede ud med kun at købe disse tre produkter, da det virkelig er nogle gode basis-produkter!

IMG_6976

Den første er Maximista, som er en gelé-spray der giver volumen og hold. Jeg bruger den i hele håret, da den giver en rigtig god bund til styling (!)

IMG_6972

Nummer to er Gel Serum som er en gelé der giver hold og shine. Bruges i spidserne – efter Maximista, for ekstra hold.

IMG_6971

IMG_6980

Til sidst har vi Aprés Beach som er en finish spray (den bruges som et afsluttende produkt) der giver håret et beachy look – lidt ligesom en blanding af en saltvandsspray og en tørshampoo. Giver et tørt og rodet look – men stadig med naturlig shine. Personligt synes jeg den er god at kombinere med bløde krøller, så det giver store, vilde og flotte krøller! 

Jeg er så glad for mine Oribe-produkter og har da også planlagt at skulle ud og have nogle flere 😉 De er købt i CHA CHA CHA på Strøget, Købmagergade og jeg har desværre ikke set dem andre steder indtil videre.

Når det så er sagt, tror jeg bare jeg vil slutte af med sige: jeg er nu afhængig af disse produkter når det kommer til hårstyling!

God weekend,

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the body shop