outfit: housewarming

DIY: pimp my bumbag

Da jeg købte min bæltetaske fra Pieces, syntes jeg ikke helt om dutterne (ved altså ikke hvad de hedder..) på lynlåsene og jeg tænkte at jeg ville forsøge mig med et lille projekt..

Jeg startede ud med at finde mig et gammelt stykke reststof som jeg engang har syet en taske af –  og klippede et aflangt stykke af det. (Jeg har ikke brugt nogle mål, men bare klippet så jeg syntes det passede nogenlunde)

IMG_5760

Derefter klippede jeg det aflange stykke over i to og begyndte at klippe frynser i hver ende og lod lidt inde i midten være.

IMG_5761

Til sidst klippede jeg lidt ind i stoffet, så der ikke var så meget stof der skulle presses igennem den lille ring på lynlåsen.

IMG_6737

Og så begyndte jeg ellers at trække stoffet igennem ringen og stoppede så på midten og foldede det, tog de yderste frynser og bandt dem tilfældigt rundt om hele stykket. 

IMG_6741

Resultatet er ikke helt som jeg ville have det, men næste gang skal jeg nok starte med ikke at have et stykke stof med grå inderside… 😉 Men metoden fungerer fint og man kan sagtens pille det hele af igen uden at ødelægge dem!

Håber det kunne inspirere lidt!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: housewarming