a croptop with hotdogs on it

daddys old

redi redi1 redi2
Denne lækre turtleneck-sweater har jeg arvet af min far. Det et godt stykke tid siden jeg fik den, men på det tidspunkt var vejret ikke rigtig til den slags. Den er vildt behagelig! Og er helt vild med turtleneck. Det eneste jeg ville ønske er, at den enten var lidt mindre eller lidt større. For hvis den var mindre kunne jeg bruge den til mit nederdel- look, og hvis større så bare bruge den alene. Så skal lige finde en måde at bruge den.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a croptop with hotdogs on it