HAWAII SHIRT IN OVERSIZE

copenhagen

IMG_7137IMG_7144IMG_7124 IMG_7197

 Mig og Cille tog i sidste uge på genbrugsjagt inde i byen! Og jeg endte faktisk med at få nogle rigtig gode ting med hjem.. Mere om det senere 😉
Inden vi begav os ud i Københavns gader smuttede vi forbi Planetariet og tog nogle billeder. 

Jeg havde et meget typisk hverdagsoutfit på med min nye cardigan fra Sisters Point (oh yes) på – det skal lige siges at jeg har ledt efter denne slags “behårede” cardigan i over et halvt år – og jeg eeelsker den! Mine halskæder er delvist nye – de korte er fra H&M og den lange er min mors gamle. T-shirten er fra H&M og mine bukser fra Dr. Denim

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAWAII SHIRT IN OVERSIZE