RECREATING SATURDAY NIGHT

my boyfriend’s tattoos

redi8 redi9 redi10

Følte lige for også at flashe min kærestes tatoveringer – da jeg er ret så vild med dem. Og tænkte, at nu var et godt tidspunkt, da vi begge går og tænker at få lavet flere så snart som muligt – så kan der komme opdatering, når de nye er helet 😉
Men I får lige en lille forklaring: brille-tatoveringen symboliserer egentlig flere ting for min kæreste: Harry Potter og John Lennon – da han er stoooor fan af begge. Og så symboliserer de også hans far – da han også har helt runde briller, og også betyder en kanon stor del i min kærestes liv.
Den lille fyr der spiller trommer på min kærestes anden arm, er hovedpersonen i den børnebog, han fik læst højt, da han var lille. Hovedpersonen hedder Bom den lille trommeslager – så den repræsenterer musik, som nærmest er 80 % af min kærestes liv. Det de gør det “sødt”, at han har fået lavet denne tatovering, er at både hans far og farfar også fik læst disse bøger højt, da de var små.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECREATING SATURDAY NIGHT