the cheap ones

in the city

IMG_6679 IMG_6711IMG_6715

Da jeg/vi ingen idé havde om hvordan vi skulle se ud til Sephoras Presseevent i onsdags, tog jeg det sikre valg og hoppede i min sorte nederdel. Så intet nyt dér – bortset fra min lækre goodiebag, som havde mit navn på og det hele, og indeholdt en masse sager fra Sephoras Christmas Collection, som vi bl.a. havde været inde og få vist frem. Desuden fik jeg også lige demonstreret Nail Inc’s julekollektion på egne negle – kan især godt lide den med de bittesmå glimmerstykker. Rigtig god dag!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the cheap ones