simple and cute

HAIR INSPIRATION

Da jeg selv er blevet lidt træt at min kedelige hestehale, har jeg samlet nogle små, nemme ændringer man kan bruge, hvis man en dag står og mangler lige dét ekstra!

Jeg har brugt min søde medblogger Cecilie som model – here we go!

På det første billede har jeg først glattet håret og sat det op i en høj hestehale. Personligt synes jeg det er fint hvis håret ikke ligger helt glat på hovedet – kan godt lide hvis det ser lidt ufærdigt ud. Som det ekstra twist har jeg her brugt en ‘ring’ i mat sort til at sætte på hestehalen.

hairinspo1

Til look nr. 2 har jeg startet med at sætte håret i en stram hestehale og derefter touperet håret, redt det øverste lag lidt ned og brugt lidt hårspray til at give håret lidt struktur og hold. Så har jeg flettet det og hevet lidt fletningen for at få den løsere – jeg går igen efter det uperfekte look. Til slut den sorte ring og værs’go!

hairinspo3

Til det sidste look har jeg glattet håret, sat det i en stram hestehale, touperet det i toppen og afsluttet med lidt hårspray. Derefter har jeg taget en lille tot hår i bunden, helt inden under hestehalen. Den har jeg så viklet stramt rundt om elastikken, så den bliver dækket helt og fæstnet den med en hårnål. Afslut med hårspray så den ikke går op.

hairinspo2

Jeg håber det kunne inspirere lidt!

Maria

3

  • Rene

    Du ser altså superb ud med høj hestehale elller høj fletning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rene

    Du ser altså superb ud med høj hestehale eller høj fletning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

simple and cute