new in: grey and cozy

fall is falling

jakker

Den store jakkesæson er lige om hjørnet og jeg står, som altid, i et jakkedilemma. Skal jeg købe en jakke eller skal jeg ikke købe en jakke? Jeg leder og leder stadig efter en vinterjakke der er (meget) varm da jeg virkelig er en frossenpind, men som også er flot og kan bruges til lidt pænere brug! Jeg tror det er en umulig opgave – men ovenstående er nu ret flotte?…

Find link til alle jakkerne lige her.

Maria

2

 • Lulle

  Jeg er ret vild med nummer tre 🙂 – Min økonomi står desværre ikke til både en ny jakke og et par støvler i år, så har valgt at ofre penge på varme støvler, men ellers, så kunne jeg bestemt godt se nummer tre jakke i min gaderobe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jespersen

   Ja, nogle gange må man jo prioritere! Heldigvis er støvler ikke noget helt dårligt at bruge sine penge på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: grey and cozy