SMALL CHANGE

CRAVING BOOTS

boots - bloggen

Det er sgu ingen hemmelighed, at jeg er riiimelig stor fan af støvler. Har næsten gået og ventet på, at det er blevet koldt nok til, at jeg kunne gå i støvler igen! Forleden var jeg inde og på alverdens net-shops for at lede efter vinterstøvler. Alle disse par på denne collage var nogle jeg snildt kunne købe, hvis jeg havde mange penge – da jeg er heeelt vild med mange af dem. Et par af dem har jeg faktisk lige fået hjem og et andet par er jeg så heldig allerede at have derhjemme!

(skriver hvilke hjemmesider, jeg fandt de forskellige støvler på)

1. Asos. 2. Brandos. 3. Brandos. 4. Brandos. 5. Brandos. 6. Brandos. 7. Brandos. 8. Brandos. 9. Nelly. 10. Brandos. 11. Nelly.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMALL CHANGE